Over Zo Gezond!

Mijn naam is Karin ter Halle. Na het afronden van de opleiding Voeding en Diëtetiek
in Nijmegen heb ik vanuit mijn eigen visie en passie voor gezonde voeding in september 2008 een eigen praktijk, 
“Voedingsadviesbureau Rijssen”, opgericht. Ik ben ervan overtuigd dat het werken aan een goede gezondheid altijd dient te beginnen met het werken aan een gezond eet- en leefpatroon.

In verband met uitbreiding van de spreekuurlocaties en om de praktijknaam
beter aan te laten sluiten bij mijn motto heb ik in 2011 gekozen voor de nieuwe naam
“Diëtistenpraktijk ZO GEZOND!”.

Ik zie er naar uit om u in mijn praktijk te mogen verwelkomen en te mogen ondersteunen
in het nastreven van een “ZO GEZOND!” eetpatroon. Tot gauw!

 

 

 

Mijn naam is Britt Lansink en ik ben in februari 2016 afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam bij diëtistenpraktijk ZO GEZOND! en ik heb het hier erg naar mijn zin.

Ik ben iemand die lekker eten belangrijk vindt en ben ervan overtuigd dat gezond eten ook heel erg lekker kan zijn.  Ik houd van koken en experimenteer graag met nieuwe recepten die ik dan ‘ZO GEZOND!’ mogelijk probeer te maken.

Het begeleiden van cliënten naar een gezond eet- en leefpatroon en het hierbij samen werken aan klachtenreductie en -preventie geeft mij veel positieve energie. Dus vertel, hoe kan ik u helpen?!