Over Zo Gezond!

Mijn naam is Karin ter Halle. Na het afronden van de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen heb ik vanuit mijn eigen visie en passie voor gezonde voeding in 2008 een eigen praktijk, “Voedingsadviesbureau Rijssen”, opgericht. Sindsdien heb ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van o.a. gezondheid en ziekte en leefstijl en -begeleiding middels het volgen van nascholing en werkervaring kunnen onderhouden en verder kunnen uitbreiden. Ik ben ervan overtuigd dat het streven naar een goede gezondheid altijd begint met het werken aan een passend eet- en leefpatroon. In verband met uitbreiding van de spreekuurlocaties en om de praktijknaam beter aan te laten sluiten bij mijn motto heb ik in 2011 gekozen voor een nieuwe naam “Diëtistenpraktijk ZO GEZOND!”. Ik zie ernaar uit om jou in mijn praktijk te mogen verwelkomen en te ondersteunen in het bereiken van een ZO GEZOND! eetpatroon. Tot gauw!

 

 

 

Ik ben Jodi van den Enk.

Sinds april 2020 ben ik werkzaam als diëtist bij Diëtistenpraktijk ZO GEZOND! Daarvoor heb ik 5 jaar ervaring opgedaan bij een landelijke diëtistenorganisatie op locaties in Deventer en Apeldoorn.Om mijn cliënten optimaal te begeleiden heb ik verschillende cursussen gevolgd, o.a. op het gebied van diabetes mellitus en cognitieve gedragstherapie.
Mijn hobby’s zijn sporten, bakken, fotograferen en gezelligheid met vrienden.

Bij een diëtist wordt veel aan afvallen gedacht. Maar ik kan bij meer dan alleen dat helpen. Bijv. bij suikerziekte (diabetes mellitus), COPD, hypertensie, hart- en vaatziekten, ondergewicht en maag- en darmklachten/ PDS. Door mijn kennis op het gebied van cognitieve gedragstherapie, kan ik ook cliënten met emotie- of stress-eetgedrag goed begeleiden. Daarin help ik met praktische, goed toepasbare voedingsadviezen. Tenslotte geef ik graag workshops en voorlichtingen, bijv. over COPD, oncologie en diabetes.