Skip to main content

Karin ter Halle

Mijn naam is Karin ter Halle. Na het afronden van de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen heb ik vanuit mijn eigen visie en passie voor gezonde voeding in 2008 een eigen praktijk, “Voedingsadviesbureau Rijssen”, opgericht. Sindsdien heb ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van o.a. gezondheid en ziekte en leefstijl en -begeleiding middels het volgen van nascholing en werkervaring kunnen onderhouden en verder kunnen uitbreiden. Ik ben ervan overtuigd dat het streven naar een goede gezondheid altijd begint met het werken aan een passend eet- en leefpatroon.

In verband met uitbreiding van de spreekuurlocaties en om de praktijknaam beter aan te laten sluiten bij mijn motto heb ik in 2011 gekozen voor een nieuwe naam “Diëtistenpraktijk ZO GEZOND!”. Ik zie ernaar uit om jou in mijn praktijk te mogen verwelkomen en te ondersteunen in het bereiken van een ZO GEZOND! eetpatroon. Tot gauw!

Babette van Haare

Mijn naam is Babette van Haare. Graag help ik u een gezonde leefstijl te creëren zonder dat het aanvoelt als dieet. Begin 2022 heb ik de post-hbo opleiding Voeding & Diabetes afgerond om mensen met diabetes beter te kunnen begeleiden in het aanpassen van hun leefstijl en in 2023 heb ik tevens mijn specialisatie in de sportdietetiek behaald. Hierbij heb ik geleerd hoe ik het beste zowel amateur- als topsporters kan begeleiden bij een optimale voeding in relatie tot prestatieverbetering en/of herstel. Ik ga met veel enthousiasme graag samen aan de slag bij iedere voedingsgerelateerde hulpvraag!

Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?